torsdag 7 oktober 2010

prao

Har typ inte kunnat göra min uppgift genom att skriva om min praoplats för jag har inte kunnat logga in. 
Jag har ialf praoat på Brunnshälsan i simrishamn.
Här kommer veckan.
Måndag: Började runt halv 2 tiden, Lotta visade mig runder i lokalen.
Hon hade typ bara massage den dagen och vaxning har jag för mig, kunde ju inte göra något annat än att titta på men det va ändå helt okej :) fast senare prövade jag att vaxa Lottas ben. Sluta ungefär vid 5 tiden tror jag?
Tisdag: Började ungefär vid 9 tiden har jag för mig. Fick se ännu mer massage, och tror det va vaxning av överläpp och ansiktsbehandling också? sluta någon gång vid 4 tiden.
Onsdag; Kom dit vid ungefär kvart över 1, kollade mer på massage, och sånt. sen klippte jag ansisktpapper och något annat papper som behövdes göra. Egentligen har jag typ inte gjort något annat än kollat på vad hon gör hela dagarna..
Torsdag: Kom dit vid halv 11 idag, började med att packa ''paketerbjudande''. Sen kollade jag ytterligare på massage, sen ansiktsbehandling, fotbehandling, rygg behandling.. hem vid 5 tiden.
Imorgon ska jag dit vid ungefär 1 tiden och då ska vi städa och fixa till lokalen. Ska även få ta med en kompis som jag ska få vaxa benen på, göra ansiktsbehandling och sånt som jag vill pröva på :)

Veckan har faktiskt varit ganska bra, fast jag inte har fått typ göra något mer än att titta på. 
Lärt mig ändå hyffsat mycke, och har redan prövat göra ansiktsbehandling på mamma. haha!